En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedili hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu kol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna nazir. 

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak müşkül ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yapı ciğerlerinde kadeh veya metal sandık olan daha ferah ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı Yangın Kapısı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak zirda mevki alan illere görev vermekteyiz.

Yangın merdiveni ile alakadar yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve daha azca esrar solumasını sağlamlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz üzere görebilir hâlbuki yangınlardan en çok birey kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 davranışlevi[değişlemtir

Report this wiki page